Gulvvarmeshunte

- til anlæg af alle størrelser

Roth shunt med termostatisk ventil

Roth shunt med termostatisk ventil leveres med Wilo Para pumpe 15-130/6. Pumpen og shunten er udviklet til anlæg på helt op til 240 m², dog afhængigt af det aktuelle varmetab og valg af rørdimensioner.

Roth shunt med termostatisk ventil er forsynet med termostatisk ventil, der giver mulighed for indstilling af fremløbstemperaturen i området 25 - 60°C.

Termostaten kan låses. Roth gulvvarmeshunt er venstrehængt, men kan nemt spejlvendes og konverteres til højrehængt.

Roth shunt med termostatisk ventil leveres komplet med termometer, pakninger, termostat, nøgle til forindstilling og pumpe.
 

Roth shunt med vejrkompensering

Roth shunt med vejrkompensation leveres med en Wilo Para pumpe 15-130/6, der overholder EUP 2015 kravet. Pumpen og shunten er udviklet til anlæg på helt op til 240 m², dog afhængigt af det aktuelle varmetab og valg af rørdimensioner.

Roth shunt med vejrkompensation er forsynet med et komplet vejrkompenseringsanlæg, der består af udeføler, fremløbsføler, motorventil og selve styringen. I styringen kan der vælges valgfrit blandt flere varmekurver, og der kan bl.a. vælges maksimal fremløbstemperatur m. v.

Roth shunt med vejrkompensation er venstrehængt, men kan nemt spejlvendes og konverteres til højrehængt.
Roth shunt med vejrkompensation leveres komplet med termometer, pakninger, vejrkompenseringsanlæg, nøgle til forindstilling og pumpe.

 

Roth shunt 3-vejs med termostatisk ventil

Shunten leveres med en Wilo Para pumpe 15-130/6. Pumpen og shunten er udviklet til anlæg på helt op til 240 m², dog afhængigt af det aktuelle varmetab og valg af rørdimensioner.

Shunten er udviklet til at kunne hente vandet i selve varmekilden, således at primærpumpen i nogle anlægstyper helt kan undværes eller alternativt kun skal yde et meget lille primærtryk. Der er mulighed for regulering af fremløbstemperaturen i området 25-60°C.

Termostaten kan låses. Shunten er venstrehængt, men kan nemt spejlvendes og konverteres til højrehængt. Shunten leveres komplet med termometer, pakninger, termostat og pumpe.

Roth shunt 3-vejs med vejrkompensering

Varmenormen DS 469 stiller krav om automatisk styring af fremløbstemperaturen efter varmebehovet. I praksis betyder det, at centralvarmeanlæg uden integreret vejrkompensering i varmekilden skal monteres med vejrkompensering. Dette gælder også gulvvarmeanlæg.

Roth shunt 3-vejs med vejrkompensering er enkel at betjene og giver et hurtigt overblik over temperaturer og driftsstatus via displayet. Roth shunt 3-vejs med vejrkompensering leveres med integreret ventil til indregulering af primærflowet og Wilo Para pumpe 15-130/6. Roth shunt 3-vejs med vejrkompensering har en kapacitet på ca. 240 m² og passer naturligvis direkte på Roth gulvvarmefordelere.
Komplet med udeføler, fremløbsføler og motorventil.

Roth vejrkompensering til gulvvarmeshunt

Komplet med udeføler, fremløbsføler og rumtermostat. Roth vejrkompensering er en programmerbar digital styring til Roth shunt med 3-vejs ventil og Wilo Para pumpe 15-130/6. Den tilpasser fremløbstemperaturen på gulvvarmeanlægget efter udetemperaturen. Forprogrammeringen giver mulighed for at lave egne programmer, f.eks. at sænkning af temperaturen, når der ikke er behov for varme.

  • Ugentlige programmer
  • 9 forprogrammerede programmer, og 4 brugerprogrammer
  • Ubegrænset hukommelse
  • Regulering tilpasset i forhold til udetemperatur

Roth ShuntUnit med eller uden flowmåler

Med præmonterede fordelerrør og automatisk udluftningsprogram.
Roth ShuntUnit, 1-8 afgreninger anvendes til mindre gulvvameanlæg - både ved nybyggeri og renoveringsopgaver. Roth ShuntUnit, 1-8 afgreninger har en kapacitet på op til 160 m² afhængig af det reelle varmetab. Roth ShuntUnit anvendes på anlæg, hvor varmekilden giver højere fremløbstemperatur, end der anvendes på gulvvarmeanlægget.

Roth ShuntUnit, leveres med en A-mærket pumpe, som sikrer et minimalt el-forbrug. Pumpen, som bl.a. indeholder et automatisk udluftningsprogram, er præmonteret på venstre side af fordelerrørene, men kan nemt flyttes til højre side. Roth ShuntUnit leveres med præmonterede fordelerrør med 1-8 afgreninger som er forberedt til montering af Roth rumregulering. Roth ShuntUnit kan udbygges med flere afgreninger ved anvendelse af udvidelsessæt.

Roth minishunt

Til regulering af gulvvarme i et enkelt rum. Fås som trådløs eller trådført.
Roth minishunt er beregnet til regulering af gulvvarmen i et enkelt rum. Roth minishunt kan tilsluttes "ude i installationen" ligesom en radiator til både 1-strenget og 2-strenget  anlæg. Roth minishunt kan forsynes med en duo-fordeler, hvis der er brug for at tilslutte to kredse.

Roth minishunt bruges til opblanding af vandet, hvor varmekilden har højere fremløbstemperatur, end gulvvarmen skal bruge. Roth minishunt fås enten med termostatisk ventil, styret af en rumføler med 5 meter kapilarrør, eller med en trådløs rumtermostat.

Roth Minishunt Plus - det perfekte valg til renovering af badeværelser, bryggers mm.

Roth Minishunt Plus er det perfekte valg når der skal tilsluttes et mindre gulvvarmesystem til et allerede eksisterende varmeanlæg.
Bruges til styring og regulering af rumtemperaturen i et enkelt rum. Kan bruges til både 1- og 2-strengede varmeanlæg.
Roth Minishunt Plus er udviklet til små gulvvarmeanlæg, hvor der skal være en enkelt eller to gulvvarmekredse i et rum, og den vil derfor ofte være den rigtige løsning til badeværelset eller ved små tilbygninger mv.
Roth Minishunt Plus bruges til at blande vandet, hvor varmekilden producerer en højere fremløbstemperatur end krævet af gulvvarmen.
Der er en indbygget maksimal begrænsning i shunten, som sikrer en fremløbstemperatur på maks. 45°C.

Roth Minishunt Plus tilsluttes nemt det eksisterende varmeanlæg med Roth fordelerkoblinger. Minishunten leveres med en energieffektiv pumpe med strømforbrug fra kun 3W og en ledningslængde på ca. 1,5 meter, der skal tilsluttes modtageren.
Alle 4 rør tilsluttes i bunden med en C/C afstand på 50 mm. Designet gør det muligt at installere selv på steder med begrænset plads. Roth Minishunt Plus leveres inkl. en 16 mm tyk isolering, som er en del af emballagen, og dermed minimeres emballageaffaldet.
Roth Minishunt Plus kan monteres i et specielt designet Roth vandtæt skab. Designet sørger for at der ingen vibrationer er fra cirkulationspumpen, hvilket gør Roth Minishunt Plus støjsvag og velegnet til montering i lydfølsomme rum.
Derudover er det muligt at installere et Roth varmeelement der giver mulighed for opvarmning om sommeren, også når den primære varmekilde er slukket, f.eks. en fastbrændselskedel.
Roth Minishunt Plus fås i 3 varianter:

Roth Minishunt Plus med termostat og kapillarføler

VVS-nr. 466210.141

Roth Minishunt Plus med termostat og en 5 m kapillarføler, der kan indstilles fra 6-28° C.

 

 

Roth vandtæt skab til Minishunt Plus, indbygning
VVS-nr. SF1000.131

  • Vandtæt installation
  •  Mål: 437 x 475 x 108 mm (B x H x D)

Ekskl. ramme: +18 mm dybde.

Roth Minishunt Plus med trådløs rumtermostat

VVS-nr. 466210.310

Roth Minishunt Plus med termomotor, trådløs rumtermostat og modtager.
Rumtermostaten er med display og touchknapper, der gør det nemt at indstille temperaturen. Det er også muligt at låse knapperne for at undgå utilsigtet betjening.

Roth Minishunt Plus med trådløs rumtermostat, varmeelement, tee og sikkerhedsventil
VVS-nr. 466210.351

Roth Minishunt Plus med termomotor, trådløs rumtermostat, modtager og 500W varmeelement. Det er muligt at tænde for varmen om sommeren, selvom den primære varmekilde er
slukket.

 

 

Roth isolering til Roth shunt og Roth ShuntUnit

Roth isolering er nem og praktisk at sætte på Roth shunt og sikrer en flot finish af gulvvarmeinstallationen. Roth isolering har skærelinjer, der gør det nemt at tilpasse den, hvis du har brug for at afkorte den. Roth isolering er forberedt til anlæg med pumpen monteret til venstre, men kan enkelt ændres, hvis pumpen ønskes på højre side. Ved større anlæg med shunter kan du forlænge med vores universale isoleringskappe til fordelerrør.

Roth isolering til Roth shunt med fordeler op til 3 afgreninger, VVS-nr. 401973.892.
Roth isoleringen til Roth ShuntUnit med op til 6 afgreninger, VVS-nr. 401973.891.

  • Passer perfekt til shunt både med termostatisk ventil og vejrkompenseringsanlæg
  • Kan let skæres til med kniv, når du bruger skærelinjerne
  • Opfylder kravene i DS 452
  • Pumpen kan monteres både til venstre og højre
  • Stærkt materiale, som ikke knækker
  • Indeholder flammehæmmende materiale
  • Flot finish på gulvvarmeinstallationen
  • Leveres færdigsamlet - klar til montering

Roth mobil el-kedel 9 kW

Komplet og færdigsamlet
Roth mobil el-kedel er en komplet færdigsamlet, transportabel el-kedel inkl. ekspansionsbeholder, cirkulationspumpe, sikkerhedsarmatur, 1" flexslanger til tilkobling på varmeanlægget, gulvplade, bærehåndtag, termometer og regulering, der sikrer konstant fremløbstemperatur.

Roth mobil el-kedel er beregnet til anlæg, hvor du ønsker en hurtig/midlertidig igangsætning af varmeanlægget. For eksempel når anlægget er trykprøvet med vand, og der efterfølgende er frostrisiko. Hvis der kun bruges en fase, reduceres effekten til 4,5 kW.

Vil du vide mere om vores produkter?

Disclaimer

Vi har erfaret, at datatrafik på LTE800-båndbredden (f.eks. 5G i bjerge og/eller i langdistanceområder) kan forårsage problemer relateret til blokering af radiosignaler der sendes internt mellem Roths trådløse produkter. Problemerne kan opstå hvis sendemasterne er meget tæt på eller hvis signalstyrken er for høj.

Yderligere kan vi ikke udelukke risikoen for, at installation eller implementering af radiobaserede teknologier i fremtiden kan forårsage lignende problemer.

Ovennævnte problemer er i alle tilfælde forårsaget af forhold uden for Roths kontrol. Roth kan således ikke holdes ansvarlig for eller anerkende krav, der kan henføres til sådanne afbrydelser forårsaget af installationer mm. udført af tredjepart uden for Roths kontrol.

Downloads

Få mere at vide i vores brochurer og datablade