Roths mobile pladeskole

Roths gulvvarmesystemer er udviklet til dig, der er professionel installatør og som ønsker tilfredse kunder. Vi ved og har fuld forståelse for at du som VVS-installatør, har en travl hverdag, og dermed kan have svært ved at holde dig ajour med alt lige fra regler og lovgivning til den seneste udvikling inden for gulvvarme, rørsystemer mm.

Derfor har vi udviklet Roths mobile pladeskole, hvor vi kommer til dig med vores pladesystemer, så du undgår transport frem og tilbage. Vi kommer ud til dig og viser hvor nemt og hurtigt du lægger vores Roth Clima Comfort og vores Roth Compact® pladesystemer.

Vi har hele kittet med, lige fra mørtel til forklæde. Vi begynder helt fra bunden og kommer gennem hele processen, og sammen får vi lagt vores to populære gulvvarmesystemer, og du får det færdige resultat at se.

Tilmelding

Undervisningen varer typisk et par timer og kan også arrangeres som et gå-hjem-møde. Er du interesseret i at høre mere eller allerede nu booke vores mobile pladeskole, så kontakt din Roth salgskonsulent eller send en mail til
service@roth-danmark.dk

Folder - velkommen til Roths mobile pladeskole