Om Roth Nordic

Komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer
Roth Nordic A/S er et datterselskab til Roth Industries GmbH, og dækker hele Norden, Baltikum og UK. Roth Nordic A/S udvikler, producerer og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer, specielt tilpasset det nordiske marked. Med nationale salgsorganisationer og salg gennem VVS-grossister, er vores produkter let tilgængelige. Vi dækker hele Norden, Baltikum og UK og når du handler hos os, får du professionel backup og omfattende garantier, for vi er med dig hele vejen.

Vi leverer tegninger, materialebestykninger samt dimensioneringsforslag. Roth Nordic hjælper dig med projektering af dine opgaver, og vi er kun et telefonopkald væk, når du har brug for support. Vi har dygtige fageksperter til at hjælpe dig videre – både med de praktiske opgaver og de lovgivningsmæssige udfordringer du kan støde på i din hverdag. Vi udarbejder også forslag til installation, energiberegninger og analyser inden for områderne:

  • Gulvvarmesystemer
  • MultiPex® brugsvandssystem
  • Alu-LaserPlus® brugsvandssystem
  • SnowFlex® snesmeltningssystem
  • Vortex pumper til brugsvandsinstallationer

På vores nordiske hovedkontor og servicecenter varetages alle fælles støttefunktioner, logistik og produktudvikling for Norden, Baltikum og UK.
Kvalitet og service er en forudsætning for vores virksomhed, og via vort logistikcenter i Frederikssund, 40 km fra København, servicerer vi alle vores markeder med produkter til tiden. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er at levere hvad vi lover og levere det til tiden.

Kvalitetssikring
Vores produkter produceres primært på egne fabrikker i Tyskland og er kendetegnet ved tysk kvalitet og grundighed. Vores produkter er certificerede i.h.t. ISO 9001 og produktionen er miljøcertificeret efter 14001. Internationale tests, kontrol og registrering sikrer dig den bedste kvalitet.

Godkendelseskrav 
Vores produkter er testet og godkendt efter de strengeste krav og regler. Som virksomhed lever vi op til de strenge krav og regler der gælder på vores markeder. Norge har de strengeste regler i Norden til vandtætte installationer og dem skal Roth Nordic overholde. De norske regler sætter som regel standarden for hvad der sker i de øvrige nordiske lande på området og derfor er vi altid på forkant med udviklingen inden for lækagesikre installationer. I Danmark har vi de strengeste krav til drikkevandskvalitet - dem overholder vi også.

 

Læs mere om Roth Nordic her i vores profilbrochure: