Roth North Europe

Komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer
Roth North Europe A/S er et datterselskab til Roth Industries GmbH, og dækker hele Norden, Baltikum og UK. Roth North Europe A/S udvikler, producerer og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer, specielt tilpasset det nordeuropæiske marked. Med nationale salgsorganisationer og salg gennem VVS-grossister, er vores produkter let tilgængelige. Vi dækker hele Norden, Baltikum og UK og når du handler hos os, får du professionel backup og omfattende garantier, for vi er med dig hele vejen.

På vores nordeuropæiske hovedkontor og servicecenter varetages alle fælles støttefunktioner, logistik og produktudvikling for Norden, Baltikum og UK.
Kvalitet og service er en forudsætning for vores virksomhed, og via vort logistikcenter i Frederikssund, 40 km fra København, servicerer vi alle vores markeder med produkter til tiden. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er at levere hvad vi lover og levere det til tiden.

Kvalitetssikring
Vores produkter produceres primært på egne fabrikker i Tyskland og er kendetegnet ved tysk kvalitet og grundighed. Vores produkter er certificerede i.h.t. ISO 9001 og produktionen er miljøcertificeret efter 14001. Internationale tests, kontrol og registrering sikrer dig den bedste kvalitet.

Godkendelseskrav
Vores produkter er testet og godkendt efter de strengeste krav og regler. Som virksomhed lever vi op til de strenge krav og regler der gælder på vores markeder. Norge har de strengeste regler i Norden til vandtætte installationer og dem skal Roth North Europe overholde. De norske regler sætter som regel standarden for hvad der sker i de øvrige nordiske lande på området og derfor er vi altid på forkant med udviklingen inden for lækagesikre installationer. Danmark har de strengeste krav til drikkevandskvalitet - dem overholder vi også.