Roth MultiPex® rørsystem til brugsvand og varmeinstallationer

MultiPex® rørsystem
Roth MultiPex® rørsystem er beregnet til brugsvands- og varmeinstallationer. Pex-C røret er basis i systemet. Det fås i standarddimensionerne: 12 x 2,0 mm, 15 x 2,5 mm, 18 x 2,5 mm, 22 x 3,0 mm, 28 x 4,0 mm og 32 x 4,4 mm som alle er forsynet med en EVOH iltspærre.
Systemet er komplet med fittings, den originale QuickBox koblingsdåse, fordelerrør med push teknik, som samles uden brug af værktøj, vandtætte skabe, tomrør mv. Det er muligt at demontere koblingerne igen.

MultiPex® røret er et kvalitetsprodukt udviklet til vand- og varmesystemer. Produktionen er kvalitetssikret jævnfør ISO 9001 samt overvåget af en række uafhængige prøvningsinstitutter. MultiPex® rørets holdbarhed over for tryk og temperatur sikresved at tværbinde molekylerne i PE materialet. Dette gøres med elektronstråle teknologien som sikrer meget høj tværbindingsgrad. Samtidig er denne teknologi en gevinst for miljøet, da der ikke anvendes kemikalier til tværbindingen. MultiPex® røret bliver produceret og testet iht. ISO 15875-2. MultiPex® røret opfylder levetidskravene i Bygningsreglementet og er godkendt af de danske myndigheder i form af GDV og VA godkendelser.

Roth MultiPex® rørsystem er godkendt i henhold til NORDTEST 

NORDTEST NT VVS 129 er en fælles nordisk godkendelsesmetode for rør-i-rør systemer. Dette indebærer at rør, tomrør, koblingsdåser, væggennemføringer, fordelerskabe mv. er testet som et komplet system, hvor alle komponenterne fungerer sammen og udgør et vandtæt rør-i-rør system.