Messinginstallationer tikkende bombe under VVS-branchen

Vi har sendt messingfittings på pension!
Som ansvarlig producent, har vi valgt at udfase vores fordelere og fittings produceret i messing. Ændringen gælder for MultiPex® programmet og omfatter både kompression- og indstiksfittings. Det gør vi fordi, udviklingen har vist, at messing er uhensigtsmæssigt at bruge i områder med stort kloridindhold i vores drikkevand kombineret med moderne rørsystemer.

Enestående nyhed
Med vores nye indstiksfittings i rustfrit stål, unikke rødgodsfordelere og vores QuickBox-red koblingsdåser, har du nu mulighed for at lave en 100% messingfri brugsvandsinstallation.

Rødgods har vist sig at være det bedste og mest korrosionssikre materiale overhovedet. Vi anbefaler derfor, at du som installatør vælger vores korrosionsbestandige fittings og QuickBoxe af rødgods samt Roth indstiksfittings i rustfrit stål, for at sikre kundens installation, men også for at sikre din forretning og installatøransvar.

Vi er godkendt af SINTEF – Nordens strengeste testorgan
Vi har valgt at lade vores systemer teste og godkende af Nordens ultimativt skrappeste testorgan – nemlig norske SINTEF. SINTEF står for Stiftelsen for industriell og teknisk forskning, og er et norsk forsknings- og godkendelsesinstitut – 100% uvildige og yderst respekterede.
Roths SINTEF godkendelse er både vores og din sikkerhed for, at vores produkter og processer ikke kun holder vand – men i det hele taget holder, hvad vi lover.

Alle produkter i MultiPex® systemet med myndighedskrav har GDV godkendelse eller tilsvarende for at sikre vandkvaliteten og VA-godkendelse eller tilsvarende for at sikre de fysiske egenskaber.

Her kan du se videoerne, som kort og klart fortæller om den risiko du løber når du bruger messing i brugsvandsinstallationer.