Roth gulvvarmesystemer - gulvvarme i særklasse

Roth gulvvarmesystemer er udviklet til dig, der er professionel vvs installatør, og som ønsker tilfredse kunder.

Vi leverer altid komplette systemer, som er lette at arbejde med – fra start til slut. Og derudover tilbyder vi gratis support i hele processen.

Når du bruger en komplet Roth gulvvarmeløsning, sikrer du en ensartet kvalitet, og du kan være sikker på, at alt passer sammen. Det giver en hurtigere arbejdsproces og en tryghed for kvaliteten.

Alle typer gulvvarme

Vi har alle typer gulvvarme - fra de traditionelle systemer i beton til systemer med hurtig reaktionstid og lav byggehøjde. Vores hurtigtregulerende gulvvarmesystemer har en reaktionstid helt ned til 18 minutter. Det sparer energi og giver optimal komfort, fordi man hurtigt opnår den ønskede gulvtemperatur. Derfor er vores hurtigtregulerende gulvvarme også et perfekt valg til lavenergihuse, hvor hurtig reaktionstid er særlig vigtig.

Og hvis du er i gang med et renoveringsprojekt har du mulighed for med fordel at lægge vores hurtigtregulerende systemer ovenpå et eksisterende gulv. Fordelen ved det er, at det kan spare dig og dine kunder for både tid og penge. Vores gulvvarmesystemer fås helt ned til 14 mm byggehøjde.

Alle vores systemer kan reguleres med en smartphone eller tablet, hvis man anvender Roth Touchline rumtermostater. Resultatet for dine kunder er høj komfort, fleksibilitet og et energirigtigt system.

Med Roth får du:

  • Tysk kvalitet
  • Systemløsninger
  • Gratis support
  • Maksimal komfort for brugeren
  • Miljøvenlig og økonomisk, gulvvarmesystemet kan udnytte flere forskellige varmekilder
  • Egner sig til alle typer af bygninger
  • Intelligent styresystem med central overvågning/styring

Roth Danmark sælger og markedsfører komplette Roth brugsvands- og gulvvarmesystemer. Vi er en del af Roth Industries GmbH, og med vores stærke logistik- og systemløsninger fra vores nordeuropæiske hovedkontor Roth North Europe er vi godt rustet og står stærkt på det danske marked. Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Vores fageksperter har alle en VVS-teknisk baggrund og erfaring fra branchen, så de ved, hvad de taler om.

Roth har produceret gulvvarmesystemer i mere end 40 år og har udviklet dem løbende. Systemerne er primært produceret i Tyskland og garanterer dig tysk grundighed og kvalitet.

Vil du vide mere
I menuen til venstre kan du læse om vores forskellige løsninger og ellers kan du kontakte os på service@roth-danmark.dk, så kan vi sammen finde ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.