Vil du have ansvaret for at videreudvikle vores nyeste forretningsområde indenfor udvikling og produktion af smarte præfabrikerede og skræddersyede løsninger til VVS-installatører og entreprenører?

Roth North Europe er en succesfuld international VVS-leverandør af gulvvarmeløsninger og rørsystemer til brugsvand og varme.

I stillingen som Product Manager vil du få stor frihed til at præge dine opgaver og ansvarsområde. Du vil få en udfordrende og spændende hverdag med base i Frederikssund, hvor vi har nordeuropæisk hovedkontor og centrallager. Du kommer til at arbejde operationelt både med udvikling af forretningsområdet og med personaleansvar for 5 medarbejdere.

Videreudvikling og optimering

Som Product Manager for præfabrikerede løsninger vil du få en central rolle i vores virksomhed, og du vil blive omgivet og støttet af dygtige kolleger, som alle brænder for det de laver. Du vil være med til at sikre, at vi lever op til det, vores kunder efterspørger. Du vil få en spændende og varieret hverdag med opgaver, der spænder bredt – lige fra lav-praktiske problemstillinger i produktionen til forretningsmæssige projekter med tværfaglig kontakt, herunder også kundekontakt.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil blive:

  • Videreudvikle forretningsområdet for præfabrikerede løsninger generelt
  • Sikre et velfungerende produktionsmiljø for vores præfabrikerede løsninger
  • Være med til at udvikle og optimere vores præfabrikerede produkter, herunder kvalitetssikring af løsninger og produkter
  • Sikre en god planlægning af produktionen, så produkterne leveres i rette mængder til aftalt tid, herunder sikre en velfungerende dialog med vores salgsorganisationer omkring bestillinger og leveringer
  • Være med til at udvikle og optimere vores kalkulations- og bestillingssystemer til effektiv bestilling og beregning af præfabrikerede løsninger – herunder færdigt tilbud inkl. tegninger, materialer og arbejdsløn
  • Have en god og konstruktiv dialog og sørge for koordinering af tekniske specifikationer med vores leverandører

Er du teknisk stærk, og har du erfaring med produktion og udvikling?

Din baggrund er ikke afgørende, men du har erfaring med produktion af tekniske produkter. Du har en pragmatisk tilgang til at få ting til at lykkes på den mest optimale måde, og du har gå-på-mod, er struktureret, vedholdende og følger dine opgaver til dørs. Du er ambitiøs, åben og imødekommende og trives med at kommunikere både internt og eksternt med vores kunder.
  • Du har operationel erfaring som f.eks. produktchef eller projektleder i en lignende stilling
  • Har du kendskab til eller erfaring med VVS-branchen er det en fordel
  • Du har en teknisk uddannelsesbaggrund
  • Din tilgang til problemløsning er pragmatisk, hvor du kan få enderne til at mødes

Bliv en del af en åben og imødekommende arbejdsplads
Vi er en veldrevet og innovativ virksomhed, hvor du kan udvikle dine kompetencer i samarbejde med engagerede og kompetente kolleger.
Vi er en uformel organisation hvor der ikke er langt fra den gode idé til virkelighed.

Lyder det som noget for dig?
Vi samarbejder med Rekrutteringsvirksomheden Best-Selection om ansættelsesprocessen. Er du blevet interesseret i stillingen, beder vi dig om snarest muligt at sende din ansøgning og CV til bna@best-selection.dk Att. Berit Nors Arnesen, tlf. 2011 0830. Vi glæder os til at høre fra dig.